fbpx

PRODUCTEN

Search
Close this search box.

KOM NAAR ONZE LEZING OP DE NATIONALE GEZONDHEIDSBEURS 2020

Op 7 en 8 februari staan Lejla en Katja op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht met hun Intiem Onderonsje. Op zaterdag 8 februari geven de dames een lezing over vrouwengezondheid.

Tijdens de lezing vertelt Katja meer over het gebruik van menstruatieproducten en Lejla laat het publiek kennismaken met natuurlijke vaginaalzetpillen. Het exacte tijdstip van de lezing wordt nader bekendgemaakt op de website van de Nationale Gezondheidsbeurs.

Buiten de lezing om kunnen geïnteresseerden natuurlijk terecht bij onze stand waar ze meer informatie kunnen krijgen over de producten van a HEALTHY body en Gentle Day. Tijdens de Gezondheidsbeurs worden onze producten aangeboden tegen speciale prijzen. Tot ziens in Utrecht!

De Nationale Gezondheidsbeurs vindt plaats van 6 t/m 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Tickets en informatie over het evenement vindt u op de officiële pagina van de Nationale Gezondheidsbeurs.

Nieuws:

Intiem Onderonsje
Nieuws

Intiem Onderonsje

Lejla van Cydonia Netherlands & Tinktura Netherlands en Katja van Gentle Day Nederland zijn on tour. Wij komen bij drogisterijen, winkels, evenementen langs om in

Lees verder »