fbpx

PRODUCTEN

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Algemene Voorwaarden

Onze producten zijn allemaal getest en goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid. Ze hebben analysecertificaten (CoA), technische gegevensbladen (TDS) en veiligheidsinformatiebladen (MSDS). Deze zijn geregistreerd op de CPNP Cosmetics Portal.

De inhoud van onze cydonia.nl-website geheel of gedeeltelijk kopiëren, verspreiden en gebruiken, in welke vorm dan ook, het is uitdrukkelijk verboden voor andere doeleinden (privé en commercieel).Het gebruik van de website site of foto’s op de site is verboden te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrecht. Viola odorata heeft speciale machtigingen om inhoud op internet te gebruiken en te publicerende cydonia.nl-site, die is genomen door derden en eigenaar van het auteursrecht is. Ongeautoriseerd gebruik, kopiëren en elke distributie van enig deel van de website en inhoud die erop staat (foto’s, databases, ontwikkelaarscode) zonder toestemming van de auteursrechthebbende, wordt beschouwd als inbreuk op het auteursrecht en kan actie ondernemen. De rechtbank van koophandel in Novi Sad is bevoegd om enig deel van de gebruiksvoorwaarden te schenden, evenals Internationale rechtbanken betreffende de bescherming van intellectuele eigendomsrechten.

PRIVACYBESCHERMING VAN DE GEBRUIKER
De persoonlijke informatie die u bij de registratie aan de cydonia.nl-website verstrekt, wordt strikt bewaard en beschermd en is alleen toegankelijk voor werknemers van Viola odorata die de informatie nodig hebben om te presterenwerk. Wanneer u uw persoonlijke gegevens invoert, dan verzoeken wij u geldige en volledige informatie te verstrekken (en zolang u uw account op de site gebruikt om die informatie bij te werken). Met behulp van deze informatie kunnen we de bestelde producten aan u leveren en om u te informeren over de huidige status van uw bestelling. De gebruiker heeft het recht om zijn persoonlijke gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen, via Mijn account of door een e-mail te sturen naar info@cydonia.nl. Ook is de gebruiker verantwoordelijk om uw account en wachtwoord te behouden. Door de site te gebruiken, bent u verantwoordelijk voor alle activiteiten die u uitvoert via uw account. In onze naam beloven wij de privacy van al onze gebruikers te behouden. We verzamelen alleen noodzakelijke basisklantinformatie en informatie die nodig is voor het bedrijfsleven en informatiegebruikers in overeenstemming met goede zakelijke praktijken en om een betere service te bieden. Alle werknemers van Viola odorata zijn verantwoordelijk voor het naleven van de principes van gebruikersprivacy. Wij zullen de verzamelde informatie niet voor andere doeleinden te gebruiken, noch doorsturen naar derden. Naast het bovenstaande, verzamelen en analyseren we ook productinformatie waarnaar onze bezoekers op zoek zijn. We gebruiken deze informatie om ons bod te verbeteren en lay-out van onze site.

GEBRUIK VAN DE WEBSITE-INHOUD
Viola odorata streeft ernaar gebruikers nauwkeurige informatie te bieden, Viola odorata doet dat echter kan de nauwkeurigheid, precisie of volledigheid van de informatie op de site niet garanderen. Alle inhoud en informatie op de website zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden en bevat technische onnauwkeurigheden of typografische fouten, onder andere vanwege de gegevens ontvangt van andere personen. Viola odorata verwerpt alle garanties van welke aard dan ook (inclusief, een niet beperkt tot uitdrukkelijke, standaard of wettelijke) voor de nauwkeurigheid van de inhoud en informatie op de website.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Alle bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur worden ontvangen, worden dezelfde of de volgende dag verwerkt. Wij streven er naar om dit zo snel mogelijk en zorgvuldig te doen. De levering via DHL service is binnen 3 werkdagen.

RETOUREN
Wij willen u vragen om altijd eerst contact met ons op te nemen voordat u producten retourneert. Heeft een defect product ontvangen dan zorgen wij ervoor dat u vervangend product kosteloos ontvangt.
Heeft een verkeerd product ontvangen dan zorgen wij ervoor dat u een vervangend product kosteloos ontvangt.

GOEDKEURING EN VOORWAARDEN WIJZIGING
Gebruik van de website cydonia.nl impliceert de toestemming van de gebruiker voor het bovenstaande.