fbpx

PRODUCTEN

Search
Close this search box.

Over ons

Cydonia d.o.o. werd opgericht in 1995 met het idee om ons unieke merk kruidenproducten te vervaardigen. Sindsdien maken we kruidencosmetica, sportfytocosmetica, voedingssupplementen, kruidenextracten en producten voor aromatherapie.

Speciale aandacht is besteed aan de productie van onze eigen plantenextracten als basis voor het verkrijgen van de producten van onderscheidende kwaliteit. De toepassing van etherische oliën met bekende samenstelling, chemotypen en oorsprong stelt ons in staat om effectieve producten te verkrijgen die op verschillende gebieden toepasbaar zijn. We passen de nieuwste wetenschappelijke kennis uit de kruidengeneeskunde en de resultaten van ons eigen onderzoek toe als basis voor de ontwikkeling van nieuwe producten.

Bedrijfsstrategie

Vanaf het allereerste begin was Cydonia gericht op de productie en ontwikkeling van innovatieve formuleringen. Producten die wij in ons onder andere in ons assortiment hebben zijn op basis van kruiden, etherische olien en plantenextracten. Denk hierbij aan onder andere verzorginsproducten voor jong en oud en voedingssupplementen.

Buitenlandse markten

Onze producten zijn in diverse landen te koop over de hele wereld. Onder andere : Azerbeidzjan, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Koeweit, Macedonië (FYOM), Republiek Servië, Koninkrijk der Nederlanden, Ierland en Oekraïne.

Personeelszaken

Vanaf het begin tot vandaag is het beleid van Cydonia gericht op het leveren van personeel van de hoogste kwaliteit op alle onderwijsniveaus.

Ruimte en productie

De ontwikkeling en productie is georganiseerd in modern vormgegeven productiefaciliteiten die met hun ontworpen en uitgevoerde units en details voldoen aan de strengste normen en eisen.

Om het productieproces van strategische producten om nog meer te verbeteren, is de afgelopen jaren apparatuur aangeschaft die met zijn geautomatiseerde en semi-geautomatiseerde werk voldoende capaciteit biedt om aan de huidige marktbehoeften te voldoen.

Kwaliteitsgarantie

Als een speciaal mechanisme om de vorige doelen te bereiken, is een kwaliteitssysteem opgezet dat wordt uitgevoerd via de kwaliteitsborgingsfunctie als de eerste stap naar het uiteindelijke doel van totaal kwaliteitsmanagement, wat een van de doelen van het bedrijf is.

Kwaliteitsborging is een systemische benadering van kwaliteitsmanagement die acties definieert en implementeert die diversiteit verminderen en uniformiteit introduceren in het systeem door het monitoren, implementeren en reageren op alle factoren die het systeem kunnen verstoren.

Cydonia produceert volgens de hoogste kwaliteitsnormen ISO 22000-2005 producten uit de groep voedingssupplementen en ISO 22716 voor verzoringsproducten.

Erkenningen en onderscheidingen